Constructiebouw

Een ontwerp technisch of qua kosten optimaliseren. Klein Poelhuis Konstruktie denkt mee in elk stadium om plannen volgens de wensen en juiste specificaties te realiseren. Van ontwerp, calculatie, engineering en werkvoorbereiding tot productie en montage. Dat is de kracht van het staalbedrijf dat kan bouwen op ruim honderd jaar ervaring.

Alles in eigen beheer

Klein Poelhuis Konstruktie ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de (utiliteits)bouw, industrie en particulieren. Of het nu gaat om één stalen balk, een trap, hekwerk voor een woning, voetgangers- of fietsbrug of een totale staalconstructie van een bedrijfspand. Het bedrijf straalt traditie en ambacht uit, maar de focus ligt ook op innovatie en automatisering. “We hebben alles in eigen beheer”, vertelt algemeen directeur Wilfred Veldhuizen. “Van engineering tot de montage én we beschikken over een eigen spuiterij. Hierdoor zijn de lijnen kort. We maken voor de productie bovendien gebruik van de nieuwste technieken, zoals volautomatische CNC-machines. Hierdoor kunnen we snel, efficiënt en accuraat werken en daar profiteren onze klanten van!”

Ijzersterke positie

Een optimale afstemming is de basis van de betrouwbare, kwaliteits staalconstructies van Klein Poelhuis Konstruktie. Vakmensen met een gedegen kennis en een enorme betrokkenheid werken aan de vele mooie projecten in de regio en Duitsland. Wilfred:”De uitgebreide kennis en kunde van onze medewerkers komt niet alleen goed tot zijn recht bij de productie en realisatie, maar ook in het voortraject. Onze constructeurs hebben inzicht in mogelijkheden, maken eigen detailtekeningen en zorgen ervoor dat constructie en vormgeving een harmonieus geheel vormen. Hiermee bieden we voor elke vraag een oplossing. Steeds vaker zijn we dan ook vanaf het begin van de (bouw)plannen betrokken.”

Samenwerken

De mentaliteit van aanpakken en meedenken in oplossingen en mogelijkheden resulteer in een nauwe samenwerking zowel in- als extern. “We werken veel samen met regionale opdrachtgevers en partners. Ook zoeken we de samenwerking met het onderwijs en hebben we een opleidingscoördinator in huis. Door de jeugd te stimuleren voor techniek en elkaar regionaal het werk te gunnen, versterken we immers onze regio!”

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op

Via onderstaande gegevens of laat rechts uw contactgegevens achter en we bellen of mailen u terug.

(+31) 543 561 250