Hallenbouw

Het hoofdproduct van Klein Poelhuis Konstruktie, dat sinds 1982 bestaat, is de bouw van hallen. Daarbij kan een hal klein, maar ook groot worden: ons bedrijf heeft reeds overspanningen van ruim 40 meter gemaakt. De hoogtes van door ons gebouwde hallen variëren van 3 tot maar liefst 24 meter, al dan niet met één of meer verdiepingen erin. De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos.

In doorsnee leveren wij jaarlijks twintig complete staalskeletten af, zodat inmiddels enkele honderden hallen van Klein Poelhuis Konstruktie afkomstig zijn. Ook kan de inrichting al bij de bouw beginnen: rails en kraanbanen worden mee ingebouwd. Indien gewenst kan een eigen ontwerp worden ingediend; vanaf de eerste pennenstreek tot en met de eindmontage is bij Klein Poelhuis Konstruktie alles in eigen beheer mogelijk.

Ook renovatie van bestaande hallen is mogelijk. Dit biedt de mogelijkheid om bestaande beplating van oudere hallen te vervangen door een uitbouw, met bijvoorbeeld luifels en glas wanden, wat de hal een zeer aantrekkelijk uiterlijk kan geven. Kortom: een geheel nieuwe hal, uitbreiding van een bestaande hal, renovatie en nieuwe inrichting van een hal, Klein Poelhuis Konstruktie kan het allemaal voor u realiseren.

Pas Reform Doetinchem Hal met constructie van staal en glas

Actuele werken

Uitbreiding Kaeminck Aalten

Uitbreiding van Keamingk season decorations te Aalten.
Details ..

Operatiekamers Slingeland ziekenhuis

Klein Poelhuis verzorgde de onderconstructie tbv de operatiekamers.
Details ..

Sportpark Jaspers Winterswijk


Details ..
Meer actuele werken >>